Euroleague

Η βόλτα του Γιασικεβίτσιους στο Κάουνας

Βόλτα και φαγητό με φίλους και αρκετές… φωτογραφίες με περαστικούς, περιελάμβανε το μεσημέρι του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο Κάουνας.

Σαν… στο σπίτι του νιώθει και ουσιαστικά είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο φετινό Final Four της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα άλλωστε το είπε και στην συνέντευξη Τύπου πως η φετινή, είναι για τον ίδιο η πιο εύκολη διοργάνωση.

Γράφει από το Κάουνας, ο Νίκος Ζέρβας

«Δεν θα χρειαστεί να πληρώσω έξτρα χρήματα για εισιτήρια γιατί η οικογένεια και οι φίλοι μου μένουν εδώ», είπε χαριτολογώντας και λίγη ώρα μετά επέλεξε να βγει για μια βόλτα στους δρόμους της γενέτειράς του. Χωρίς το κοστούμι, αλλά με κάζουαλ ντύσιμο, συνέφαγε με τον πρώην συμπαίκτη, αλλά και παίκτη του στην Ζάλγκιρις, Παούλιους Γιανκούνας, αλλά και με φίλους τους σε κεντρικό μαγαζί στον πεζόδρομο της πόλης.

Αφού τα είπαν για αρκετή ώρα, ο «Σάρας» αποχώρησε για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της αποστολής της Μπαρτσελόνα, ενόψει και της προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ. Στην διαδρομή βέβαια, αρκετοί συμπατριώτες του, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και εκείνος δεν αρνήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x