Euroleague

Η τριάδα «φωτιά» που σάρωσε το Βερολίνο με viral Πετρίδη

Η αποστολή του bwinΣΠΟΡ FM στο Βερολίνο ολοκληρώθηκε με επιτυχία που αποτυπώνεται σε... εκατομμύρια.

Το Final Four της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, που διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό και έραψε το έβδομο αστέρι.

Εντυπωσιακός όμως ήταν και ο τρόπος που αγκαλιάσατε εσείς, οι αναγνώστες και ακροατές μας, την αποστολή του bwinΣΠΟΡ FM στο Βερολίνο, αφού κάνατε viral πολλά από τα βίντεο μας.

Χρήστος Ρομπόλης, Νίκος Ζέρβας και φυσικά ο Γιώργος Πετρίδης τροφοδοτούσαν συνέχεια με υλικό τις social πλατφόρμες του bwinΣΠΟΡ FM και ο συνολικός αριθμός προβολών ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια.

Αποκορύφωμα ήταν τα βίντεο με τις συγκλονιστικές περιγραφές του Γιώργου Πετρίδη στα δύο ματς. Το βίντεο του ημιτελικού έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές στα social media, ενώ και αυτό του τελικού βρίσκεται σε αντίστοιχο μονοπάτι, φτάνοντας τις 700.000 προβολές πριν καν συμπληρωθεί 48ωρο.

@sporfm946 Συγκλονιστικός Γιώργος Πετρίδης, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του, στη μεγαλειώδη πρόκριση του Παναθηναϊκου στον τελικό του #finalfour #paobc #fyp #euroleague ? original sound - sporfm946




Τα βίντεο με τις περιγραφές του Γιώργου Πετρίδη ήταν αντικείμενο συζήτησης για όλους στο Βερολίνο, με τον Χρήστο Σερέλη να «πειράζει» τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού λέγοντας του «έχω μάθει ότι είσαι και ευσυγκίνητος», φυσικά λόγω των εικόνων από τον ημιτελικό.



Μέχρι και ο πιλότος που μετέφερε την αποστολή στην Ελλάδα έβαλε Πετρίδη στα ηχεία, για να τονίσει το πανηγυρικό κλίμα. Οι φήμες που θέλουν το σποτάκι να αποτελεί ringtone τουλάχιστον τριών δημοσιογράφων του σταθμού, δεν μπόρεσαν να εξακριβωθούν μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.



Πάντως, για να τα λέμε όλα, το γεγονός ότι ο Γιώργος Πετρίδης θα εξελισσόταν σε ένα μικρό ήρωα της διοργάνωσης, φάνηκε από το πρώτο βίντεο που μας έστειλαν οι απεσταλμένοι μας. Την στιγμή που ο αέρας αποφάσισε να ρίξει κάτω την κάμερα που τους κατέγραφε, ήταν ο μοναδικός που έκανε κίνηση να την πιάσει. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή.

Ο Χρήστος Ρομπόλης, ο Νίκος Ζέρβας και ο Γιώργος Πετρίδης, είναι πλέον στην Ελλάδα και ετοιμάζονται για τις επόμενες περιπέτειες τους. Πάντα μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr.

@sporfm946 Χρήστος Ρομπόλης, Νίκος Ζέρβας και Γιώργος Πετρίδης, έστελναν την ανταπόκριση τους από το Βερολίνο, όταν ο αέρας αποφάσισε να... παρέμβει. #final4 #euroleague ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x