Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για τον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπασκόνια.

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει του αυριανού αγώνα της Μπασκόνια με τους Πειραιώτες. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας ανέφερε για την αναμέτρηση τι θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του αύριο…

«Πρέπει σίγουρα να παίξουμε με περισσότερη υπομονή και να έχουμε καθαρό μυαλό. Να παίξουμε στην επαφή, με περισσότερο δυναμισμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο. Ο Ολυμπιακός είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει σουτέρ, μπορούν να παίξουν από μέσα με τους ψηλούς τους παίρνουν επιθετικά ριμπάουντ», τόνισε και συνέχισε:

«Γενικά είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, τώρα που ειδικά είναι πλήρεις. Οι δύο πόιντ γκαρντ τους παίζουν πολύ καλύτερα και αν θέλουμε να τους κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε τόσα σκαμπανεβάσματα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν βγαίνω εκεί έξω, πιστεύω πως η ομάδα μας θα τα καταφέρει και θα τους κερδίσει όλους. Δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι μπροστά. Δεν πρόκειται να αλλάξω ποτέ την φιλοσοφία μου», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x