Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Το καλύτερο που μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μεγάλη προσπάθεια να βρει ξανά τον ρυθμό του κάνει ο Ερυθρός Αστέρας, όπως δήλωσε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον Ερυθρό Αστέρα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει εντελώς τον ρυθμό του, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (27/1, 21:00).

«Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά, αλλά αυτό που προέχει για εμάς είναι να βρούμε ρυθμό το συντομότερο και να βελτιώσουμε την ποιότητά μας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος γκαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς του Βελιγραδίου στον πρώτο γύρο:

«Εκεί, κάναμε ένα ποιοτικό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του, παρά το γεγονός ότι κάναμε κάποια λάθη και είχαμε κάποιες κακές αποφάσεις. Το τελευταίο διάστημα είχα αρκετά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Φαίνεται ότι δυσκολευόμαστε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι πως πλέον είμαστε όλοι υγιείς. Από τον κορωνοϊό είχε νοσήσει το 80% της ομάδας, παίκτες και προπονητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x