Euroleague

Βεζένκοφ: «Ίσως το καλύτερο παιχνίδι μας για φέτος στα πρώτα 30 λεπτά»

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στις πρώτες τρεις περιόδου, στάθηκε με δηλώσεις του ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν από τους πρωταγωνιστές της αποψινής νίκης του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια (79-88), με τον Βούλγαρο φόργουορντ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 19 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην εξαιρετική εικόνα των Πειραιωτών στις πρώτες τρεις περιόδου, τονίζοντας πως σε αυτό το διάστημα έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ τους τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ.

«Πιστεύω ότι παίξαμε ίσως το καλύτερο παιχνίδι μας ως τώρα, για τρεις περιόδους. Το μπάσκετ όμως παίζεται για 40 λεπτά και η Βαλένθια μας πίεσε πολύ σε όλο το γήπεδο. Κάναμε κάποια λάθη, είχαμε κάποιες ασυνεννοησίες στην άμυνα και στην επίθεση. Επέστρεψαν αλλά νομίζω ότι γενικά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και ελέγξαμε το ρυθμό, οπότε είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε σε αυτήν την πολύ δύσκολη έδρα.

Θα ήμουν πιο χαρούμενος αν η ομάδα μπορούσε να είναι στα πλέι οφ. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ένα παιχνίδι σε δύο μέρες, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x