Euroleague

Ιτούδης: «Must win το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις»

Στην αναγκαιότητα να πάρει η Φενέρμπαχτσε τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις (24/3, 19:45), στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ως "must win" χαρακτήρισε την εντός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις (24/3, 19:45) για την 30η αγωνιστική της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη σημασία του αγώνα, αλλά και για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η τουρκική ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της σεζόν.

«Αυτό είναι ένα must win παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να αντιληφθούμε τη σημασία αυτού του αγώνα. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς. Η Ζαλγκίρις είναι ανταγωνιστική, έχει μέγεθος. Μπαίνουμε σε αυτή την περίοδο δυστυχώς και πάλι με πολλούς τραυματισμούς. Όμως, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και τον κόσμο να βγούμε και να "παλέψουμε" στο παρκέ» ήταν τα λόγια του Ιτούδη για την προσεχή αναμέτρηση με την Λιθουανική ομάδα.

Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δυο ομάδες, αφού η Φενερμπαχτσέ βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 17-12 και με νίκη θα έχει κάνει το πλέον μεγάλο «βήμα» για την πρόκριση στην 8αδα, ενώ η Ζαλγκίρις, είναι στο 15-14 και θέλει τη νίκη για να μείνει μόνη της στην 8η θέση, αφήνοντας εκτός των θέσεων που οδηγούν στα playoffs, την Μπασκόνια.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x