Ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη παντού και πάντα θέλει και περιμένει να έχει ο Βασίλιε Μίτσιτς στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Δημήτρης Ιτούδης.
Ο προπονητής της Ισραηλινής ομάδας μίλησε για πρώτη φορά για την απόκτηση του Σέρβου άσου και κατέθεσε τις σκέψεις του για τη χρήση του στο παιχνίδι της..
«Προφανώς και προσθέσαμε ταλέντο και εμπειρία σε αυτή τη θέση των γκαρντ ή περιμετρικά γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε και με τρεις γκαρντ, επίσης. Δεν με πειράζει εκείνη την στιγμή αν δεν έχουμε το ποίος είναι στο 2 και το ποιος είναι στο 3, αρκεί να είναι και τρεις δημιουργοί. Αρα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό, όπως το κάναμε και στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για παράδειγμα για πολλά χρόνια.
Δεν περιμένω από αυτόν να είναι διαφορετικός. Περιμένω από τον Βάσα να είναι ανταγωνιστικός, να είναι ο ηγέτης στο παρκέ, να ηγείται στις προπονήσεις, στις συναντήσεις και στα παιχνίδια. Ας είμαστε ειλικρινείς… Θα χρειαστεί χρόνο για να κάνει συγκεκριμένες τροποποιήσεις. Θα παίξει με την εθνική του ομάδα. Του εύχομαι να είναι υγιής και να επιστρέψει σε εμάς και να μεταφέρει το κίνητρό του και το πάθος του για δουλειά και στους υπόλοιπους παίκτες», ανέφερε.
!? Dimitris Itoudis’ first interview about Vasilije Micic
— SKWEEK (@skweektv) July 18, 2025
Dimitris Itoudis, the head coach of Hapoel Tel Aviv, explains what he expects from Vasilije Micic on the court and how he plans to implement his tactics. pic.twitter.com/6hBm50CJSA
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






