Euroleague

Καλαϊτζάκης: «Ελέγχαμε για 35' το παιχνίδι, αλλά η Μακάμπι είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, μετά τη ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 1 των playoffs της Ευρωλίγκας.

Δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για playoffs της Ευρωλίγκας, έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ο γκαρντ των «πράσινων» τόνισε ότι η ομάδα του έλεγχε για 35' το παιχνίδι, αλλά τελικά ηττήθηκε από μια πολύ ταλαντούχα αντίπαλο, ενώ τόνισε την ανάγκη για βελτίωση σε άμυνα και ριμπάουντ ενόψει του Game 2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως ελέγχαμε για 35' το παιχνίδι αλλά η Μακάμπι είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Έβαλαν 91 πόντους και χωρίς να έχουν για ένα δεκάλεπτο τον Μπόλντγουιν.

Πολλοί παίκτες πήραν σωστές επιθέσεις. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο τέλος. Χάσαμε ένα σημαντικό ματς, που έπρεπε να το κερδίσουμε και σε 48 ώρες περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αύριο θα δούμε το βίντεο και θα έρθουμε να κερδίσουμε την Πέμπτη.

Έχουμε κάνει απίστευτα αμυντικά παιχνίδια μέχρι τώρα. Όμως η Μακάμπι είναι πολύ ταλαντούχα μπροστά. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, βολές και πρέπει να τα βελτιώσουμε όλα αυτά στο επόμενο ματς»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x