Euroleague

Κάνααν: «Είχαμε πολλά ‘σκαμπανεβάσματα’, κάνω ό,τι χρειάζεται για την ομάδα»

Στο μομέντουμ του Ολυμπιακού στάθηκε ο Αϊζάια Κάνααν μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε πως μετά από τόσους τραυματισμούς ο Ολυμπιακός ήταν πλήρης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στάθηκε στο γεγονός πως όλοι οι συμπαίκτες του γνωρίζουν πόσο προσπαθεί και προσφέρει στην ομάδα, χαρακτήρισε τρελή τη φετινή σεζόν και ζήτησε να κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά: «Όλα εξαρτώνται από το μομέντουμ. Η ομάδα το αξιοποίησε στο τέλος της κανονικής περιόδου. Είχαμε πολλά "σκαμπανεβάσματα", πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, για πρώτη φορά είχαμε τους πάντες».

Για το γεγονός ότι εκεί πάντα για την ομάδα: «Είμαι αγωνιστής, κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, το ξέρουν οι συμπαίκτες μου κι ο προπονητής μας. Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και ενέργεια για αυτά τα παιχνίδια».

Για την ανασκόπηση της φετινής σεζόν: «Ήταν τρελή, μία μακρά σεζόν, με πολλά "σκαμπανεβάσματα". Προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι έχουμε».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τα playoffs: «Φυσικά, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στα playoffs, θα δούμε κάθε παιχνίδι τη φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x