Euroleague

Κάνααν: «Πρέπει να περιμένουμε να περάσει η ''καταιγίδα'' με τους τραυματισμούς»

Στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό και στο προσεχές ματς με την Μπασκόνια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Αϊζάια Κάνααν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπασκόνια (09/11, 19:15) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρώπη μετά την ήττα από τη Φενερμπαχτσέ.

Στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τους Ισπανούς, ο Αϊζάια Κάνααν, αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή των φιλοξενούμενων, στην άμυνα που πρέπει να παίξει αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών των «ερυθρόλευκων».

«Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε δυνατά. Είναι ομάδα με νέο προπονητή και συνήθως όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές, η ομάδα βρίσκει ενέργεια γιατί προσπαθεί να αποδείξει κάτι. Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς», είπε, αρχικά, και συνέχισε για τους σουτέρ της Μπασκόνια:

«Δεν ανησυχώ για το τι μπορεί ο αντίπαλος να κάνει. Είμαι συγκεντρωμένος στο τι πρέπει εγώ να κάνω, στο τι χρειάζεται η ομάδα μου. Θα βγω και θα παίξω άμυνα, γιατί όπως είπατε έχουν παίκτες που σουτάρουν καλά την μπάλα. Θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος αμυντικά και να κάνω αυτό που πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει», κλείνοντας για τους τραυματισμούς:

«Με όλα όσα έχουμε περάσει από την προετοιμασία μέχρι τώρα που δεν είχαμε όλη την ομάδα, μου αρέσει το που βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως μόνο μπορούμε να βελτιωθούμε με την επιστροφή των τραυματιών. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει η... καταιγίδα και να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Έχουμε πάντα τις πιθανότητές μας κόντρα σε οποιονδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x