Euroleague

Κάνααν: «Στο ημίχρονο είπαμε να ανεβάσουμε ένταση και να την αφήσουμε να μας κουβαλήσει»

Οι δηλώσεις του Αϊζάια Κάνααν μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μονακό.

Με ένα απίστευτο δεύτερο μέρος και ειδικά τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 27-2, ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το -12 και νικώντας 76-62 τη Μονακό, προκρίθηκε στον τελικό του Final 4!

Μετά το ματς, ο Αϊζάια Κάνααν έκανε δηλώσεις μιλώντας για τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, τα οποία έφεραν τη μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού και τη ραγδαία αλλαγή της εικόνας του στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως άλλαξε το παιχνίδι: «Στην αρχή ήμασταν πολύ νευρικοί. Το μήνυμα στο ημίχρονο ήταν να σηκώσουμε το κεφάλι, να βρούμε αυτοπεποίθηση και να ηρεμήσουμε. Είπαμε να ανεβάσουμε ένταση και να την αφήσουμε να μας κουβαλήσει».

Για το 27-2 του τρίτου δεκαλέπτου: «Ήταν συλλογική προσπάθεια. Εγώ και ο Γουόκαπ προσπαθούμε να «ενοχλήσουμε» τους περιφερειακούς πάντα, με βοήθεια από τους ψηλούς. Όλη τη χρονιά έχουμε δείξει πως ξέρουμε να παίζουμε άμυνα, και αυτό ακριβώς κάναμε».

Για το ποιον θέλει ως αντίπαλο: «Όποιος και να κερδίσει στο άλλο παιχνίδι θα βγούμε για να παίξουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ανυπομονούμε για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος μας έδωσε ενέργεια. Μας δίνει πολλά αυτό το πάθος, αυτή η ενέργεια. Ξέρω πως τα αδέλφια μου με προσέχουν. Στην 3η περίοδο παλέψαμε σκληρά για να πάρουμε το προβάδισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x