Euroleague

Κάνααν στο sport-fm.gr: «Δώσαμε μάχη για να φτάσουμε μέχρι εδώ, αλλά δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο Αϊζέια Κάνααν μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον μικρό τελικό αλλά και τον τελικό της Ευρωλίγκας.

O Oλυμπιακός κατόρθωσε να φτάσει μέχρι το Final Four για τρίτη σερί φορά, όμως δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό και θα παίξει τώρα για την τρίτη θέση με τη Φενέρμπαχτσε (26/05, 18:00).

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση, ο Αϊζέια Κάνααν μίλησε στον απεσταλμένο του sport-fm.gr Χρήστο Ρομπόλη για τα όσα έφεραν την ήττα από τους Μαδριλένους, το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» αδίκησαν τον εαυτό τους, το μέλλον της ομάδας αλλά και τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα όσα έφταιξαν για την ήττα από τη Ρεάλ: «Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς και έβαλαν σουτ. Μπήκαν πολύ καλύτερα από εμάς στο παιχνίδι και ήταν απλώς ένα βήμα μπροστά διαρκώς».

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό της στο πρώτο: «Όλοι μπορούμε να το πούμε αυτό, όμως κάθε ομάδα που παίρνει προβάδισμα 20, 22 πόντων σε αφήνει ένα βήμα πίσω. Σίγουρα το μπάσκετ είναι παιχνίδι των σερί, ωστόσο απλώς έπαιξαν καλύτερα από εμάς».

Για το ότι ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει ένα καλό μέλλον μπροστά του: «Το ελπίζουμε, θα δούμε. Είναι δύσκολο επειδή ξέρουμε ότι δώσαμε μάχη όλη τη σεζόν με διάφορα προβλήματα για να φτάσουμε εδώ, όμως δεν καταφέραμε δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι απογοητευτικό, όμως πρέπει να προχωρήσουμε».

Για τον τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ρεάλ: «Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ας κερδίσει ο καλύτερος».

@sporfm946 Ο Αϊζέια Κάνααν μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον μικρό τελικό με τη Φενέρ και τον τελικό της Ευρωλίγκας. #olympiacos #euroleague #sporfm #canaan #fyp ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x