Euroleague

Ανυπομονησία και… «πρέπει» για Κάρι

Ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι επιβεβλημένο να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (Πέμπτη 20/02, 21:45) τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και ο Ραμέλ Κάρι ανυπομονεί για την αναμέτρηση αλλά και για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι των «πράσινων». Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε για το ποια στοιχεία θα αποτελέσουν κλειδιά στον αγώνα, ενώ εξήγησε πως πρόκειται για ένα… must win ματς!

«Είναι απλό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Είναι ένα ματς που πρέπει να νικήσουμε. Ηττηθήκαμε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά στα τρία πρώτα και τώρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξαναμπούμε στο… σωστό δρόμο. Ελπίζω αύριο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη», είναι η… διαίσθηση του Κάρι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Όσο για το… κλειδί του αγώνα; «Λιγότερα λάθη. Τα λιγότερα δυνατά. Σκληρή άμυνα και να έχουμε καλά ποσοστά στην επίθεση».

Ο Κάρι είχε και ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού»: «Θα δουλέψουμε σκληρά αύριο το ίδιο θα κάνουν και εκείνοι στις εξέδρες. Θα είναι καλό, ένας καλός συνδυασμός με εμάς να παίζουμε στο παρκέ και αυτούς να μας στηρίζουν. Αυτό είναι το μήνυμά μου… ανυπομονώ για αυτό»!


Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ραμέλ Κάρι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x