Euroleague

Κάρολ: «Να μαρκάρω τον Σπανούλη στον τελικό ήταν μεγάλη πρόκληση αλλά τουλάχιστον τα πήγα πολύ καλά»

Την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό της Euroleague το 2015, θυμήθηκε ο Τζέισι Κάρολ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Για το προσωπικό μαρκάρισμα στον Βασίλη Σπανούλη στον τελικό της Euroleague το 2015, μίλησε ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζέισι Κάρολ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 39χρονος, ρωτήθηκε για την αντιμετώπιση του Έλληνα στον τελικό αν ήταν πιο εύκολη από το να ασχοληθεί με τα… χιόνια και τα ζώα στο Γιούτα, όπου ζει με την οικογένεια του.

Ωστόσο, ο Κάρολ απάντησε απόλυτα ταπεινά στο ερώτημα, λέγοντας πως ήταν μια μεγάλη πρόκληση που στο τέλος πήγε πολύ καλά για αυτόν και την ομάδα του.

«Σπανούλης! Τον είχα λίγο πολύ υπό έλεγχο. Το να μαρκάρω τον Σπανούλη ήταν μια μεγάλη πρόκληση για οποιονδήποτε, ειδικά σε έναν τελικό. Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Το καλό είναι ότι δεν είχα πολλές ευκαιρίες να το σκεφτώ, γιατί η απόφαση πάρθηκε πριν το παιχνίδι. Τουλάχιστον σε εκείνο το ματς πήγε πολύ καλά για εμάς» ήταν τα λόγια του Αμερικανού για τον θρύλο του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης στον τελικό απέναντι στους «ερυθρόλευκους» το 2015, με τον Βασίλη Σπανούλη να μένει στους τρεις πόντους στα 31 λεπτά που αγωνίστηκε στο παρκέ.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x