Euroleague

Κάτας: «Δεν πρέπει να προσεγγίζουμε ως φαβορί το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν»

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Οντέτ Κάτας, ενόψει του κομβικού παιχνιδιού της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Βιλερμπάν για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Να μην προσεγγίσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ ως φαβορί το παιχνίδι με την ουραγό, Βιλερμπάν, για την 30η αγωνιστική της Euroleague, ανέφερε ο Οντέτ Κάτας.

Η ισραηλινή ομάδα θέλει μόνο τη νίκη για να κρατάει στα «χέρια» της, την οχτάδα των play-offs και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, σχολίασε τον τρόπο αντιμετώπισης που πρέπει να έχουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να είμαστε φαβορί, αλλά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζουμε ή να προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην EuroLeague και με πέντε παιχνίδια για τη λήξη, κάθε παιχνίδι έχει σημασία» ήταν τα πρώτα λόγια του ο Κάτας.

Και έκλεισε με την αγωνιστική κατάσταση της Μακάμπι: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Παίζουμε καλύτερα, νιώθουμε καλύτερα και θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο με τη σωστή διάθεση».

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x