Euroleague

Κάτας: «Το μπάσκετ έρχεται δεύτερο, προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι»

Στον πόλεμο που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας, στάθηκε ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Βαλένθια.

Σε δεύτερη μοίρα έβαλε, όπως ήταν λογικό, το μπάσκετ ο Όντεντ Κάτας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (75-66) της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Βαλένθια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ισραήλ στάθηκε στο πόσο έχουν επηρρεαστεί άπαντες στην ομάδα του από τον πόλεμο που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας, τονίζοντας πως προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι.

«Δώσαμε τα πάντα, παίξαμε για τελευταία φορά πριν 14 μέρες. Παλέψαμε στο ματς. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή όπου το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Δεν γινόταν να βρούμε την ενέργεια, περνάμε δύσκολα. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας στο Ισραήλ, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή την κατάσταση. Η σκέψη μας κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο είναι με τον κόσμο στο Ισραήλ. Σε δυο μέρες θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι, να βρούμε ενέργεια. Δυστυχώς το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Να ευχηθούμε η κατάσταση να λυθεί γρήγορα, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες δύο εβδομάδες», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x