Euroleague

Κλίβελαντ-Γουέμπ: «Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντόνιους Κλίβελαντ και ο Τζέιμς Γουέμπ μίλησαν για την αποστολή της Μακάμπι στα playoffs απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Δύο πολύτιμοι ρολίστες για τη Μακάμπι, ο Αντόνιους Κλίβελαντ και ο Τζέιμς Γουέμπ, μίλησαν για την αποστολή της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Ευρωλίγκας.

«Είναι συναρπαστικό που είμαστε σε αυτή τη θέση με τη Μακάμπι. Χαίρομαι που παίζουμε στα playoffs. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά πάμε εκεί καλά προετοιμασμένοι. Θα πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι που τόσο αγαπάμε και για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε όσα μας ζητεί ο προπονητής. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές φέτος, αλλά είμαστε καλύτεροι από τότε. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα παίζουμε εξαιρετικά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Απλώς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας», ανέφερε ο Κλίβελαντ.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έχουν πολλούς καλούς σκόρερ αλλά και να παίζουν εξαιρετική άμυνα. Είδα ότι τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια εξαντλήθηκαν, πράγμα που σημαίνει πως η ατμόσφαιρα θα είναι φανταστική. Ανυπομονούμε για αυτή την κατάσταση όλη τη σεζόν και όπως έχω ξαναπεί, είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα πρέπει να δουλέψουμε καλά για να τους σταματήσουμε», τόνισε με τη σειρά του ο Γουέμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x