Euroleague

Κοντός: «Από τα πιο σημαντικά ματς του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Κοντός τόνισε τη σημασία του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν.

Παιχνίδι που μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ καλό ρεκόρ με βάση τον βαθμό δυσκολίας του προγράμματός του στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε το αποψινό με τη Βιλερμπάν ο Δημήτρης Κοντός.

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν ξέρεις τι να περιμένεις, γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονται από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση. Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό. Αν κερδίσει, το ταμείο του με βάση το πρόγραμμα που είχε θα είναι θετικό με τέσσερις νίκες στις δέκα πρώτες αγωνιστικές», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και πρόσθεσε:

«Η Βιλερμπάν έχει ανάλογο ταλέντο με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πιο καλή αθλητικά και δέρνει πάρα πολύ. Πιέζει ασφυκτικά και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι πολύ προσεκτικός για να μην κάνει πολλά λάθη. Ίσως είναι δύσκολο, βέβαια, να διαχειριστεί πνευματικά την πολύ μεγάλη νίκη που πέτυχε επί της Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός».

Τέλος, αναφέρθηκε στο μέλλον του Μακ. «Ο Παναθηναϊκός θα θέλει σίγουρα να τον κρατήσει, αλλά το θέμα είναι τι θα θέλει ο παίκτης, γιατί μπορεί να βρει στην αγορά καλύτερες προτάσεις. Πάντως το κίνητρό του δεν είναι απόλυτα τα χρήματα. Είναι δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα να βρει καλύτερο παίκτη στην αγορά η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x