Άκαιρη θεωρεί την απόφαση της Ευρωλίγκας να «κλείσει» το ΟΑΚΑ για το ματς με την Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Κοντός, ωστόσο όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είναι ευκαιρία να μπει επιτέλους μια τάξη στα ελληνικά γήπεδα και ο Παναθηναϊκός ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
«Το τάιμινγκ της απόφασης της Ευρωλίγκας είναι πρωτοφανές γιατί έχουν έρθει πολλοί άνθρωποι από το εξωτερικό και την επαρχία και δεν θα μπουν στο γήπεδο. Δυστυχώς η μπάλα παίρνει όλο τον κόσμο για την συμπεριφορά κάποιων λίγων», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Όλο το υπόλοιπο είναι απόλυτα λογικό. Είναι ένα μήνυμα της Ευρωλίγκας πως δεν μπορούμε να κάνουμε στην Ελλάδα ό,τι θέλουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές κίτρινες κάρτες. Όταν σε ένα γήπεδο έχουν χρησιμοποιηθεί 79 καπνογόνα και βαρελάκια, για την Ευρωλίγκα είναι σημαντικό ζήτημα. Το μήνυμα είναι σαφές, ούτε Κρήτη ούτε Κύπρο έστειλε την ομάδα, αλλά έκλεισε το γήπεδο και θα το ξανακλείσει αν γίνουν τα ίδια. Ήρθε η στιγμή να το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και να μην το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι. Είναι ευκαιρία να το λύσουμε μια και καλή».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






