Euroleague

Κοντός: «Ο Τζέιμς θέλει να επιστρέψει. Να περιμένουμε λίγο»

Λίγη ακόμη… υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοντό, που χαρακτήρισε δεδομένη την επιθυμία του Μάικ Τζέιμς να επιστρέψει, αλλά όχι (ακόμη) τη συμφωνία.

Ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Ακόμη όμως δεν είναι δεδομένη η επιστροφή του, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Ο Τζέιμς θέλει να επιστρέψει, αλλά να περιμένουμε λίγο», τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως τα δεδομένα πλέον για τον Αμερικανό γκαρντ είναι διαφορετικά σε σχέση με το Γενάρη, όταν και τότε είχε τεθεί ζήτημα επιστροφής του.

Για πιθανή επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη τόνισε πως «... είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός κάνει διαδοχικές υπερβάσεις».

Όσον αφορά στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε ιστορική την τοποθέτηση του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ για την αποχή από την παρουσίαση των πεντάδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Ευρωλίγκα τόνισε πως «… ήταν απόφαση των αποδυτηρίων. Δεν υπήρξε καμία διοικητική εντολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x