Euroleague

«Κοκκινίζει» από το πρωί το Βελιγράδι

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού φτάνουν από το πρωί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν το Final Four της Ευρωλίγκας.

Σάρκα και οστά έχει πάρει από χθες το απόγευμα και κορυφώνεται σήμερα το πρωί η απόβαση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι για την παρακολούθηση του Final Four της Ευρωλίγκας. Όπως έχουμε αναφέρει, υπολογίζονται στις εξέδρες περίπου 11.500 Έλληνες από τους 15.500 που θα βρίσκονται στους ημιτελικούς της Πέμπτης, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Εφές, αλλά και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.

Αποστολή στο Βελιγράδι, Νίκος Ζέρβας

Ήδη χθες βράδυ, όλα τα καφέ, τα εστιατόρια και τα μπαρ στις κεντρικές πλατείες και κυρίως στην Kneza Mihailova, ήταν πλημμυρισμένα από Έλληνες και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς ελληνικά. Ο κυριότερος όγκος των φίλων του Ολυμπιακού έχει φτάσει ωδικός, με τις ουρές στα διόδια εισόδου να είναι μεγάλες λόγω και του ελέγχου των απαραίτητων εγγράφων. Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν πληρότητα 100%, ενώ μόνο σήμερα από το πρωί θα φτάσουν δέκα πτήσεις για τις ανάγκες του κόσμου.

Θυμίζουμε πως καθημερινά υπάρχουν δύο πτήσεις από Αθήνα για Βελιγράδι και για την σημερινή μέρα ναυλώθηκαν άλλες οκτώ. Παράλληλα, είναι πολλοί οι φίλοι του Ολυμπιακού που έχουν έρθει στην πόλη χωρίς εισιτήριο, ευελπιστώντας να βρουν την τελευταία στιγμή προφανώς από Σέρβους φιλάθλους ή να ζήσουν μαζί με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα τους αγώνα, παρακολουθώντας τους από ειδικές γιγαντοθόνες σε διάφορες μεριές του Βελιγραδίου.

Είναι πάντως ολοφάνερο, πως για πρώτη φορά όχι μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα, έχει σε ένα Final Four τέτοιο όγκο και ποσότητα φιλάθλων στο πλευρό του, καθώς δεν είναι υπερβολή να πούμε πως όσοι θα βρεθούν στις εξέδρες της «Stark Arena» δεν θα χώραγαν καλά-καλά στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x