Euroleague

Κοζέρ στο sportfm.gr: «Να νικήσουμε με την άμυνα, έχει τύχη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές»

Ο Φαμπιάν Κοζέρ μίλησε στο sportfm.gr για τον ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και έδωσε αρκετή τύχη στον Ολυμπιακό να νικήσει την Εφές.

Είναι από τους παλαιότερους παίκτες της Ρεάλ και ο άνθρωπος που την βοήθησε πολύ για να κατακτήσει τον τίτλο το 2018 στην Ευρωλίγκα στο ίδιο γήπεδο, την «Stark Arena» του Βελιγραδίου. Ο Φαμπιάν Κοζέρ, φιλοδοξεί να επαναλάβει την ίδια επιτυχία και μίλησε για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε αμφίρροπο τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές, χαρακτηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» σταθερούς και ικανούς για όλα.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γάλλου γκαρντ στο sportfm.gr:

-Στο Final Four του 2018 που πήρατε τον τίτλο ήσουν από τους πιο κομβικούς παίκτες. Ονειρεύεσαι κάτι ανάλογο και για τους αγώνες που έρχονται;

«Ήταν μια θαυμάσια στιγμή στην καριέρα μου, και φυσικά θα ήθελα να επαναληφθεί, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε τον τίτλο σαν ομάδα. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί την δουλειά ανεξάρτητα ποιος θα διακριθεί. Έχω θαυμάσιες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, μακάρι να επαναληφθούν».

-Στην φετινή σεζόν είχες κάποια προβλήματα τραυματισμού, είσαι πλέον έτοιμος;

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι αλήθεια ότι με πήγαν πίσω κάποια προβλήματα, όμως πλέον τα έχω αφήσει πίσω. Όταν έρθει η στιγμή να παίξεις αυτά τα παιχνίδια είσαι τόσο ενθουσιασμένος που δεν στέκεσαι στα αρνητικά μίας σεζόν. Θέλεις να δώσεις ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις την ομάδα σου».

-Πόσο εύκολο είναι να νικήσετε την Μπαρτσελόνα. Σας πεισμώνει πως έχουν πέντε σερί νίκες απέναντί σας;

«Έχουν πολλά επιθετικά όπλα και είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα. Και στην άμυνα εργάζονται πολύ καλά μαζί και έχουν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε το 100%, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να βάλουμε τα μεγάλα σουτ στην επίθεση. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει τι έγινε στο παρελθόν, αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθείς την κρίσιμη στιγμή».

-Πως βλέπεις τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές. Δεν σου ζητάω να μου πεις ποιον προτιμάς αντίπαλο, αλλά τι εκτιμάς ότι θα γίνει…

«Νομίζω πως θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Σίγουρα η Εφές ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει προβάδισμα και λόγω ποιότητας και εμπειρίας, όμως ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ σταθερός, έχει αρχές στο παιχνίδι του και είναι ικανός για όλα. Περιμένω σκληρή μάχη που θα κριθεί στην λεπτομέρεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x