Euroleague

Λαβωμένος, αλλά αποφασισμένος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Με πολλά προβλήματα, αλλά μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική.

Επιστροφή στο… σπίτι απόψε για την Ολυμπιακό, που υποδέχεται (21:00, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr και Novasports Prime) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ.

Υπό διαφορετικές συνθήκες από ότι στα προηγούμενα εννέα εντός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια που έκανε το απόλυτο νικών, αλλά και με πολλά προβλήματα, που δεν λένε να τον αφήσουν τον τελευταίο μήνα. Αρχικά, οι εξέδρες θα έχουν το πολύ χίλιους φιλάθλους λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, αλλά και τουλάχιστον τρεις απουσίες, που μπορεί να γίνουν και τέσσερις.

Και αυτό διότι θα απουσιάσουν σίγουρα για διάφορους λόγους οι Πρίντεζης, ΜακΚίσικ και ενας ακομα αθλητής λογω κορωνοιου, ενώ αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Χασάν Μάρτιν, καθώς δεν προπονήθηκε χθες λόγω αδιαθεσίας. Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 12-7 θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι, έχοντας «οδηγό» την αποφυγή των λαθών που έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου οι σέρβοι είχαν επικρατήσει 81-76.

Από την άλλη ο Αστέρας έχει 7-12 και με νίκη θα διατηρήσει τις αμυδρές είναι η αλήθεια πιθανότητές της να κερδίσει μία θέση στα πλέι οφ. Εκτός έδρας η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει μόλις δύο νίκες σε δέκα αγώνες και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο τέλος του αγώνα από την Βιλερμπάν. Το παιχνίδι της στηρίζεται πολύ στην άμυνα και ατομικά στον έμπειρο Νίκολα Κάλινιτς, αλλά και τους Γουόλτερς, Ντόμπριτς, Μίτροβιτς και Ιβάνοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Αμίτ Μπάλακ (Ισραήλ) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία), ενώ σε επίπεδο παράδοσης, η σημερινή είναι η ενδέκατη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στα επτά από αυτά τα παιχνίδια και η ομάδα του Βελιγραδίου τρία. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει στο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο νικών.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Λαβωμένος, αλλά αποφασισμένος ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x