Euroleague

Λαρεντζάκης: «Είμαι ένας καλός σουτέρ, μπορώ να σουτάρω από μακριά»

Δείτε όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 80-64 της Βιλερμπάν, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αναφέρεται μετά το ματς στο πώς έφτασε η ομάδα του στη νίκη αλλά και την ευστοχία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το μπασκετικό θράσος του και τα εύστοχα σουτ: «Είμαι ένας καλός σουτέρ, μπορώ να σουτάρω από μακριά. Ήμουν ελεύθερος και πήρα το σουτ. Το έβαλα. Είναι και θέμα εμπιστοσύνης, εννοείται. Όπως και θέμα δουλειάς. Γι' αυτό είμαι σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω στον εαυτό μου και δουλεύω καθημερινά».

Για την απόδοση της ομάδας του στη δεύτερη περίοδο και αν υπήρχε προβληματισμός: «Δεχτήκαμε συνεχόμενα καλάθια στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μας είπε ο κόουτς να παίξουμε την άμυνά μας και να ανεβάσουμε το επίπεδο ενέργειας. Στην τρίτη περίοδο δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε. Όμως, στα τελευταία 4-5 λεπτά παίξαμε όπως έχουμε μάθει, πήραμε τη διαφορά και την νίκη».

Για τον αγώνα με την Παρτιζάν και τη συνέχεια: «Έτσι όπως είναι η διοργάνωση δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Με μια νίκη είσαι 3ος-4ος και μια ήττα 6ος-7ος. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε την έδρα της Παρτίζαν, είναι μια πολύ καλή ομάδα εκεί. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα».

Για τους τραυματισμούς: «Βγήκαν όλοι οι τραυματισμοί φέτος. Πλέον θεωρώ πως έχουμε συνηθίσει με τους τραυματισμούς, γι' αυτό και το ρόστερ είναι μεγαλύτερο. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και τα ταξίδια, θα συμβούν κι αυτά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Για το αν έχτισε χαρακτήρα και χημεία ο Ολυμπιακός από τα προβλήματα: «Συσπειρωθήκαμε και έχουμε ανταπεξέλθει αρκετά καλά».

Για το αν υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός: «Κάθε παίκτης το έχει αυτό, πρέπει να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα και το βγάζουμε στο γήπεδο. Κάθε φορά που έρχονται τα παιχνίδια είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε».

Για το αν υπάρχει ομάδα που θα διάλεγε στα playoffs: «Όχι δεν θα διάλεγα. Αυτά γυρνούν και μπούμερανγκ, ο Θεός βλέπει, οπότε... Όλες οι ομάδες έχουν υψηλό επίπεδο και μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε. Δεν μπορώ να απαντήσω, είναι πολύ θεωρητικό. Το μόνο που μπορείς να πεις είναι ότι με τον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει 2-0. Αλλά αν είμαστε με μειονέκτημα είναι αλλιώς. Είναι θεωρητική η κουβέντα».

Για το δικό του τρίποντο στην Πόλη από τα 11μ. και το τρίποντο του Γουόκαπ από τα 9μ. στο ΣΕΦ: «Από τα 11μ. ο Γουόκαπ δεν φτάνει (σ.σ. γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x