Euroleague

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται πολύ στις σχέσεις παικτών, συμπαικτών και προπονητικού σταφ»

Για τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει φέρει τις επιτυχίες στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην ιστοσελίδα της EuroLeague.

Στη νοοτροπία του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες των τελευταίων ετών αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Euroleague πριν τη δεύτερη μάχη των «ερυθρόλευκων» με την Μπαρτσελόνα, μιλώντας παράλληλα και για τα δεδομένα όταν είχε έρθει στους Πειραιώτες, όπως επίσης και για τις απαιτήσεις του κόσμου.

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, ήθελα να δοκιμαστώ και να δω αν μπορώ να καταφέρω να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο, αν μπορώ να βρίσκομαι εδώ. Δούλευα πολύ και με τον Ανδρέα (σ.σ. Γκατζούλη) σε καθημερινή βάση. Ο κόουτς μού έδωσε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα πλήρως.

Ο κόσμος, επειδή είναι πολύ παθιασμένος με τις ομάδες, ασκεί κριτική και πίεση. Μερικές φορές αυτό γίνεται για καλό, γιατί σε πεισμώνει και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις για να αποδείξεις ότι όλα αυτά που λέγονται ή γράφονται, μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν
», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για τη φιλοσοφία του Έλληνα τεχνικού:

«Η φιλοσοφία του κόουτς στηρίζεται πάρα πολύ στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών, μεταξύ παικτών και προπονητικού σταφ. Για αυτό και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνουμε τέτοια επιτυχία. Μακάρι να συνεργαστούμε για καιρό ακόμα».

Παράλληλα, για τον Λαρεντζάκη μίλησε ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος έκανε λόγο για έναν συμπαίκτη που θα πήγαινε στον πόλεμο μαζί του: «Ως συμπαίκτης του, δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα, μπορείς να πας στον πόλεμο μαζί του. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εκείνον είναι ότι είναι μαχητής, δεν φοβάται στην κρίσιμη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x