Euroleague

Λαρεντζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο κόσμος να έχει ενέργεια και ρυθμό και να πανηγυρίσουμε μαζί»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα για τον μεγάλο αυριανό τελικό της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από τον αυριανό (21/05, 20:00) μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τους Ισπανούς, κάνοντας λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Παράλληλα, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μπουν δυνατά από την αρχή και να παίξουν άμυνα όπως στο 3ο δεκάλεπτο με τη Μονακό, ενώ τέλος, έκανε ειδική αναφορά και στους φιλάθλους των Πειραιωτών!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Πάντα, όταν παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και διεκδικείς τον μεγαλύτερο τίτλο στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει, ενέργεια, όρεξη και ανυπομονησία και περιμένουμε το ματς.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι από την αρχή του παιχνιδιού. Η Ρεάλ έχει έμπειρα παιδιά, μεγάλη εμπειρία από τέτοια ματς. Εμείς θα παίξουμε το δικό μας μπάσκετ, θέλουμε να παίξουμε την άμυνα που δείξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο με τη Μονακό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Δεν έχω κάνει ποτέ πρόβα ότι σηκώνω την κούπα. Μακάρι να πάνε όλα καλά, είναι δύσκολο παιχνίδι. Πάμε όλοι μαζί για την κατάκτηση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στηρίζει και είναι δίπλα στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε γιατί δεν είναι εύκολο το ταξίδι. Όσοι θα είναι στο γήπεδο, θέλουμε να έχουν ενέργεια και ρυθμό από την αρχή και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x