Euroleague

Λαρεντζάκης στο sport-fm.gr: «Υπάρχει απογοήτευση, αλλά δεν είναι τυχαίο το τρίτο σερί Final 4»

Απογοήτευση και στεναχώρια επικρατεί στον Ολυμπιακό με την παρουσία του στο Final Four, όπως δήλωσε στο www.sportfm.gr ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Πικρή γεύση άφησε στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη το Final Four του Βερολίνου, όπως δήλωσε στο www.sportfm.gr μετά τη νίκη (87-84) του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο www.sportfm.gr και στον Νίκο Ζέρβα:

Για τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό: «Ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Προσωπικά υπάρχει απογοήτευση, αλλά έχουμε τον επόμενο στόχο μπροστά μας που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν ήταν προετοιμασία για τη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε, τελείωσε και συνεχίζουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σε τρία σερί Final Four: «Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια. Αλλά, έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίξαμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και σ’ αυτό το επίπεδο τιμωρούνται τα πάντα».

Για την εικόνα του στον μικρό τελικό, ενώ στον ημιτελικό δεν είχε παίξει καθόλου: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος όταν δεν παίζει, ειδικά καθόλου. Πάντα θέλω να βοηθάω. Συνεχίζουμε».

Για τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε για τρία χρόνια σερί σε Final Four. Κάτι κάνουμε σωστά. Επειδή, όμως, ο Ολυμπιακός έχει μάθει να διεκδικεί τίτλους, δεν μπορώ να πω σήμερα τι συμβαίνει και δεν τα καταφέραμε. Αλλά, πρέπει να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x