Euroleague

Λαρεντζάκης: «Δεν παίξαμε με Εφές την άμυνα που έχουμε συνηθίσει, υπάρχει μόνο η νίκη με τη Βιλερμπάν»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε κόντρα στην Εφές την άμυνα που ξέρει, ενώ επεσήμανε ότι αποτελεί μονόδρομο η νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν.

Στροφή στη Βιλερμπάν από τον Ολυμπιακό (και) δια στόματος του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο άσος των Πειραιωτών επεσήμανε ότι κόντρα στους Γάλλους αποτελεί μονόδρομο η νίκη, ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν τα κατάφερε η ομάδα του κόντρα στην Εφές την Τρίτη.

«Η Εφές έχει πολύ ταλέντο, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη», σχολίασε για την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και το ματς της Πέμπτης.

Σε ό,τι αφορά τη δική του κατάσταση, επεσήμανε: «Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω».

Για το επίπεδο δυσκολίας της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει πολλή σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x