Euroleague

Λάρκιν: «Δεν θα αντάλλαζα όσα έζησα με την Εφές με max συμβόλαιο στο ΝΒΑ»

Ο Σέιν Λάρκιν δηλώνει «γεμάτος» με όσα έχει πετύχει με την Εφές, μετά την κατάκτηση της δεύτερης σερί Ευρωλίγκας.

Ευλογημένος για όσα έχει ζήσει με την Εφές δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει ως προτεραιότητα πλέον την επιστροφή στο ΝΒΑ, μετά την κατάκτηση της δεύτερης συνεχούς Ευρωλίγκας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου. Δεν θα μπορούσα να έχω γράψει καλύτερη ιστορία για τον εαυτό μου. Δεν ήξερα πολλά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ μεγαλώνοντας, αλλά βλέποντας το πάθος και την ατμόσφαιρα εδώ, αλλά και όσα έχω πετύχει, δεν θα τα αντάλλαζα με τίποτα. Ακόμη και με το να πήγαινα στο ΝΒΑ και να υπέγραφα max συμβόλαιο. Προτιμώ να παίζω με πάθος μπροστά σε αυτό το κοινό. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον. Ο πρώτος μου στόχος είναι να είμαι ευτυχισμένος. Έχουμε πετύχει κάτι σπουδαίο εδώ, ξέρω πως πολλοί παίκτες μένουν ελεύθεροι, αλλά δεν είναι ώρα να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τώρα», τόνισε.

Όσο για τον MVP Βασίλιε Μίτσιτς και το αν θα φύγει εκείνος για το ΝΒΑ; «Ο Βάσα είναι σαν αδερφός μου. Από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα, μαζί με τον Καρμέλο και τον Νοβίτσκι. Αν ο ίδιος θέλει να πάει στο ΝΒΑ, θα πάει και θα το αξίζει. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο. Φυσικά θα ήθελα να παίξω και πάλι μαζί του. Όμως έχει καταφέρει τόσα τα τελευταία χρόνια και δικαιούται-εφόσον το επιθυμεί-να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Όπως και αν θέλει να μείνει στην Εφές και να διεκδικήσει κι άλλους τίτλους. Όλα εξαρτώνται από τις δικές του προθέσεις», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x