Euroleague

Λάρκιν: «Μοναδική η ατμόσφαιρα, μεγάλο το σουτ του Μίτσιτς»

Ο Ολυμπιακός έπεσε θύμα της μπασκετικής ιδιοφυίας του Βασίλιε Μίτσιτς και σε δήλωσή του μετά την αναμέτρηση, ο Σέιν Λάρκιν υποκλίθηκε στον έτερο αστέρα της Αναντολού Εφές.

Δράματα είχε ο πρώτος ημιτελικός, με την Αναντολού Εφές να επικρατεί με 77-74 εναντίον του Ολυμπιακού με το τρίποντο... μαχαιριά του Βασίλιε Μίτσιτς με δύο δέκατα να απομένουν στο ρολόι.

Βέβαια, συνολικά ο πολυτιμότερος παίκτης του ημιτελικού δικαίως αναγνωρίζεται ο Σέιν Λάρκιν και σε δήλωση του αμέσως μετά, υπογράμμισε πως ο Μίτσιτς τους «έστειλε» στον τελικό του Final 4 και παράλληλα απέδωσε εύσημα στον Ελάιζα Μπράιαντ, που πραγματοποίησε μία απίθανη εμφάνιση και βοήθησε τους εν ενεργεία πρωταθλητές να βρεθούν σε έναν τρίτο συνεχόμενο τελικό.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Μίτσιτς έβαλε ένα μεγάλο σουτ και μας έστειλε στον τελικό. Ο Μπράιαντ έκανε το βήμα μπροστά, το χρειαζόμασταν να είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά πάνω-κάτω και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x