Euroleague

Βιονικός Λάρκιν: Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας που έπαιξε πάνω από 53 λεπτά!

Ιστορία έγραψε στα παρκέ της Ευρωλίγκας ο Σέιν Λάρκιν στο ματς της Ρεάλ με την Εφές, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που ήταν στο παρκέ για πάνω από 53 λεπτά!

Απίστευτο, ασύλληπτο και ανεπανάληπτο!

Το ματς ανάμεσα στη Ρεάλ και την Εφές, στη Μαδρίτη, έγραψε ιστορία για την Ευρωλίγκα, αλλά παράλληλα κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Σέιν Λάρκιν!

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε έπειτα από τέσσερις παρατάσεις (!), ο Αμερικανός γκαρντ έγινε ο πρώτος παίκτης που έμεινε στο παρκέ για πάνω από 53 λεπτά!

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των πρωταθλητών Τουρκίας αγωνίστηκε για 53:11’’, έχοντας 32 πόντους (6/7β., 4/11διπ., 6/11τρ.), 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 6 λάθη και 9 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 33 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Ωστόσο, εκτός από τον Λάρκιν υπήρξε ακόμη ένας παίκτης της Εφές που έμεινε πάνω από 50 λεπτά στο παρκέ. Ο Τίμπορ Πλάις, ο οποίος αγωνίστηκε για 52:56’’, έχοντας 14 πόντους (1/2β., 2/6διπ., 3/11τρ.), 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, 1 τάπα.

Στο μεταξύ, οι Λάρκιν και Πλάις έγραψαν ιστορία με λεπτά συμμετοχής σε ένα ματς ξεπερνώντας έναν επίσης παίκτη της Εφές που κρατούσε το ρεκόρ μέχρι σήμερα!

Εκείνος ήταν ο Μάρκους Μπράουν, ο οποίος στην ήττα στη δεύτερη παράταση (92-91) της τουρκικής ομάδας (σ.σ. που τότε λεγόταν Εφές Πίλσεν) από την Μπαρτσελόνα, στις 30 Οκτωβρίου του 2002, είχε αγωνιστεί για ακριβώς 50 λεπτά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x