Euroleague

Λεκαβίτσιους: «Ήμουν προετοιμασμένος και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου»

Στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τσάβι Πασκουάλ απέδωσε την καλή του εμφάνιση ο Λούκας Λεκαβίτσιους, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Λούκας Λεκαβίτσιους, καθώς η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε από μία καλή ατομική εμφάνιση, την οποία ο Λιθουανός απέδωσε στην καλή του προετοιμασία, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τσάβι Πασκουάλ.

«Ήμασταν καλοί στην άμυνα για 40 λεπτά. Είχαμε τέσσερις μέρες να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Κάναμε καλές προπονήσεις. Γι' αυτό κερδίσαμε. Ήξερα πως είναι ένα μεγάλο ματς. Ήμουν προετοιμασμένος. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου, μου έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτή είναι η δουλειά μου. Είχα λεπτά, μπήκαν τα σουτ, ένιωσα καλά», δήλωσε αρχικά ο Λιθουανός γκαρντ στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Έχω κάνει κάποια καλά παιχνίδια. Ήταν δύσκολο στην αρχή να έρθω σε νέα ομάδα τραυματίας. Είχα υπομονή και περίμενα αυτή τη στιγμή. Τώρα είμαι υγιής. Ελπίζω να παίξω ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x