Euroleague

Λεσόρ: «Θέλω το Κύπελλο για να δείξω στους ανθρώπους ότι όλα είναι δυνατά»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ματίας Λεσόν στη συνέντευξη Τύπου…

Έναν ιδιαίτερο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας αύριο από τον Παναθηναϊκό έθεσε ο Ματίας Λεσόρ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. Ο σέντερ του τριφυλλιού σε μια κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στα πολύ δύσκολα χρόνια που πέρασε μικρός και τόνισε ότι θέλει το τρόπαιο για να αποδείξει σε όλους ότι όλα είναι δυνατά στη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό:


«Είμαστε ευγνώμονες που είμαστε στη θέση να διεκδικούμε τον τίτλο. Η Ρεάλ είναι εξαιρετική ομάδα και δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για το τρόπαιο».

Για την μονομαχία του με τον Ταβάρες:

«Είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίζεις έναν σπουδαίο σέντερ όπως ο Ταβάρες, που κάθε χρόνο θα μπορούσε να βγαίνει αμυντικός της χρονιάς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου να κερδίσει. Όμως δεν το βλέπω ως προσωπική μονομαχία».

Για τον Ταβάρες που τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο σέντερ στην διοργάνωση:

«Είναι τιμητικό να λέει ο Ταβάρες για μένα πως είμαι ο καλύτερος σέντερ στην Ευρωλίγκα. Όμως-επαναλαμβάνω-πως δεν είναι προσωπική η μονομαχία. Θα προσπαθήσω να κερδίσει η ομάδα μου. Υπάρχει σεβασμός εκτός παρκέ, αλλά στον αγώνα θα γίνει μάχη»

Για την άμυνα στον Καμπάτσο:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κύριο δίπλα μου (Αταμάν). Δεν ξέρω, θα είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί. Δεν θα έχει να κάνει τόσο με την τακτική, αλλά με το πάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x