Euroleague

Λι: «Μας έφερε... θετική ενέργεια η μητέρα μου, ένεση αυτοπεποίθησης η νίκη μας»

Ο Πάρις Λι, εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους, στάθηκε στην συγκέντρωση που έδειξε στο ματς, αλλά και στην... επίσκεψη της μητέρας του, που του έδωσε θετική ενέργεια!

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη-ανάσα με την Βίρτους Μπολόνια, την οποία νίκησε στο ΟΑΚΑ 88-85. Ο Πάρις Λι, εκ των κορυφαίων των «πρασίνων», μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το ματς δίνοντας την... εξήγηση του όσον αφορά τη νίκη του Παναθηναϊκού.

«Η μητέρα μου ήρθε εδώ και έφερε ενέργεια. Μου διάβασε την Βίβλο και μαγείρεψε γιατί αύριο έχουμε Thanksgiving», είπε όσον αφορά την επίσκεψη της μητέρας του.

Όσον αφορά το ματς, σχολίασε: «Ήταν ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε δύο παιχνίδια στη σειρά που θέλουμε να κερδίσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτά. Έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι και θέλαμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι που παίξαμε την Κυριακή μας έφερε πιο κοντά. Ο Ουίλιαμς μας μιλούσε και μας έλεγε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Αμερική που ξυπνάνε στις 7 το πρωί για να μας δουν. Αυτό μας έδωσε τόνωση».

Όσο για το ποιό ήταν το σημαντικό στοιχείο που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Η συγκέντρωση έκανε τη διαφορά. Έχουμε χάσει πολλά κλειστά παιχνίδια φέτος. Ξέραμε ότι ήμασταν στο 2-6 και θέλαμε να κερδίσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια. Θα είναι κάτι για εμάς, για να ξεκινήσουμε από κάπου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x