Euroleague

Μάντζαρης in, Αγραβάνης out!

Κανονικά υπολογίζεται ο Βαγγέλης Μάντζαρης για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, όχι όμως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (15/11).

Ένα καλό και ένα κακό νέο στον Ολυμπιακό.

Με αρκετή καθυστέρηση, εξαιτίας της κίνησης που δημιούργησε στους δρόμους η άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη δύσκολη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία τενοντίτιδα το τελευταίο διάστημα, γυμνάστηκε χωρίς προβλήματα μετά το ρεπό-ξεκούραση της Δευτέρας (14/11) και έτσι υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αντίθετα, εκτός προπόνησης έμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης, καθώς δεν ξεπέρασε το οστικό οίδημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην τον έχει στη διάθεσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x