Euroleague

Μαντζούκας: «Με πιστεύει ο κόουτς, στο υψηλότερο επίπεδο η Μονακό»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας στάθηκε στις ευκαιρίες που παίρνει στον Παναθηναϊκό από τον Δημήτρη Πρίφτη και εξήρε την ποιότητα της Μονακό.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον αγώνα με την Μονακό.

«Σίγουρα, εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό», σχολίασε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Αναφορικά με την Μονακό, ο Μαντζούκας σημείωσε: «Η Μονακό είναι μια ομάδα με πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, όπως και οι περισσότερες ομάδες στην Euroleague. Είναι στο υψηλότερο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κάποιους παίκτες - κλειδιά στην άμυνα και στην επίθεση να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Τέλος, σχετικά με τις ευκαιρίες που έχει ο ίδιος στην Euroleague σχολίασε πως: «Πάνω από όλα προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω τον εαυτό μου και να είμαι υγιής. Τα παιχνίδια είναι πολλά, όπως και οι τραυματισμοί. Ο κόουτς με πιστεύει και μου δίνει ευκαιρίες. Κάνω ό,τι μπορώ καθημερινά στην προπόνηση για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να αρπάζω αυτές τις ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x