Euroleague

Μαντζούκας: «Πρέπει να βρούμε αυτό που μας λείπει για να φτάνουμε στη νίκη»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν, αλλά και για τους στόχους των «πρασίνων» στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την «Stark Arena», γνωρίζοντας οριακή ήττα με σκορ 83-81 από την Παρτιζάν, στο κλείσιμο της αυλαίας της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Λευτέρης Μαντζούκας, τόνισε πως σε πολλά παιχνίδια φέτος οι «πράσινοι» έφτασαν κοντά στη νίκη και δεν μπόρεσαν να την πάρουν, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει το «τριφύλλι» να βρει αυτό που του λείπει, ενώ, στάθηκε και στους στόχους της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λευτέρης Μαντζούκας:

«Θέλαμε να κλείσουμε την σεζόν με μια νίκη, φτάσαμε πολύ κοντά και είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουμε φτάσει κοντά. Πρέπει να βρούμε αυτό που μας λείπει για να φτάνουμε στη νίκη. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που τα τιμώρησε η Παρτιζάν.

Νιώθω ευλογημένος που παίζω σε αυτά τα γήπεδα και ζω τέτοιες στιγμές. Μπορεί να χάσαμε αλλά είναι σημαντική και η μάχη που δώσαμε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όλοι μαζί και να πάμε για τον στόχο μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για αυτό που έρχεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x