Euroleague

Μακάμπι: Μετά από δύο αναβολές πτήσεων, πετά απόψε για Βελιγράδι

Το βράδυ θα αναχωρήσει, τελικά, η Μακάμπι για το Βελιγράδι και το play in της Τρίτης με την Μπασκόνια.

Αρκετή ταλαιπωρία για τη Μακάμπι και τη μετάβασή της στο Βελιγράδι εν όψει του play in της Τρίτης για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Μπασκόνια.

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και το προσωρινό κλείσιμο του εναέριου χώρου οδήγησαν σε αναβολή δύο φορές την πτήση της ομάδας του λαού. Τελικά ο εναέριος χώρος άνοιξε από το πρωί της Κυριακής και πάλι, αλλά για περιορισμένες πτήσεις και έτσι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα πετάξει το βράδυ για το Βελιγράδι.

Βάσει προγράμματος, η Μακάμπι θα είναι από σήμερα στο Βελιγράδι και εφόσον νικήσει την Τρίτη (και βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού για τα playoffs) θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ στο Τελ Αβίβ, αν και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να παραμείνει η αποστολή στη Σερβία για λόγους ασφαλείας. Αυτό θα συμβεί σίγουρα σε περίπτωση ήττας, αφού θα ακολουθήσει την Παρασκευή ο δεύτερος αγώνας των play in, στο Βελιγράδι, απέναντι στον νικητή ανάμεσα σε Εφές-Βίρτους Μπολόνια, από όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της Ρεάλ στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x