Euroleague

ΜακΚίσικ: «Ελπίζω όταν θα παίξουμε στο ΣΕΦ, να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο»

Στο ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ.

Ανυπόμονος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ, στη media day της Euroleague ενόψει του ματς.

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Έμαθα πολλά από την περσινή μου εμπειρία», σχολίασε αρχικά για την περσινή του καταλυτική παρουσία στο ντέρμπι αιωνίων, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το ματς στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς κόσμο:

«Είτε είμαστε τυχεροί είτε όχι, που δεν θα έχει φιλάθλους. Ελπίζω όταν θα παίξουμε στο ΣΕΦ, να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Θα είναι διαφορετική ατμόσφαιρα. Όσον αφορά την Euroleague, θα είναι μια σημαντική νίκη αν την κάνουμε και σε αυτό εστιάζουμε τώρα».

Όσον αφορά τα σημεία κλειδιά του αγώνα, ανέφερε: «Θα είναι η άμυνα, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα καλά γκαρντ τους. Όποιος είναι καλύτερος στην άμυνα, θα νικήσει και στο παιχνίδι κι ελπίζω να είμαστε εμείς. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και σε αυτό δίνουμε προσοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x