Euroleague

ΜακΚίσικ: «Ήμουν σκόρερ πριν έρθω εδώ, ο κόουτς με άλλαξε»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στάθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού στην άμυνα ως βασικό παράγοντα της νίκης επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μίλησε για τις αλλαγές στο δικό του παιχνίδι που έχει δει ως «ερυθρόλευκος».

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με σκορ 73-60 και πατώντας στην κορυφή της Ευρωλίγκας.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Μπαρτζώκα με 8 πόντους και μπόλικη «βρώμικη» δουλειά, μίλησε μετά το ματς για την άμυνα, την οποία ανέφερε ως κλειδί της νίκης, αλλά και για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο δικό του παιχνίδι όσο είναι στον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ στη Nova:

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά, και η δεύτερη πεντάδα όταν πέρασε στο παιχνίδι. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ήταν μια σημαντική νίκη. Η άμυνα είναι κάτι που το ψάχνουμε. Ειδικά σε δύσκολες βραδιές επιθετικά όπως σήμερα, αλλά όχι για τον Ουόκαπ.

Το μπάσκετ μου ήταν το σκορ πριν έρθω εδώ. Ο κόουτς με άλλαξε, βρήκα τον ρόλο μου στην ομάδα και θέλω να κερδίζουμε. Ξέρω πλέον το σώμα μου. Μου αρέσει να διαβάζω τις επιθέσεις, αλλά αν χρειαστεί θα καρφώσω μπροστά στον Ταβάρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x