Euroleague

Μαρκόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού ξεκινά από την άμυνα»

Περισσότερο αμυντικό παρά επιθετικό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού κατά τον πολύπειρο προπονητή.

Στην άμυνα, ειδικά στο transition, εστίασε το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ο Σούλης Μαρκόπουλος σχολιάζοντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

«Ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει το ανάλογο δέσιμο εκτός έδρας. Στο ΟΑΚΑ τρέχει γρήγορα το γήπεδο, βρίσκει την αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη και παίρνει πόντους με καλές επιλογές, ενώ εκτός έδρας το κάνει αυτό μόνο σε μικρά χρονικά διαστήματα και χωρίς διάρκεια. Θα πρέπει να είσαι καλός κι εσύ στο γρήγορο παιχνίδι των αντιπάλων, την transition άμυνα. Χθες είχε και το επιπλέον πρόβλημα που δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά στο καλάθι λόγω της παρουσίας του Ταβάρες. Η επιστροφή του Τζέιμς δεν έχει ακόμη δώσει αυτά μπορεί. Όμως νομίζω πως όλα ξεκινούν από την άμυνα, γιατί η ομάδα δεν είναι όσο σκληρή πρέπει», ανέφερε ο πολύπειρος προπονητής.

Όσο για το πώς κρίνει την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα; «Ο Ολυμπιακός στην καλή του μέρα είναι μια ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα, έχει στόχους ακόμη και στις αλλαγές του στην άμυνα. Οι κινήσεις του στην επίθεση είναι επίσης πολύ στοχοποιημένες, από παίκτες που ξέρουν καλά ο καθένας τον δικό του ρόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x