Euroleague

Ματέο: «Ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν υπέφερε, αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την ήττα με 71-68 από τη Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με τον προπονητή της «βασίλισσας», Τσους Ματέο, να δηλώνει ευτυχής με την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω του γηπέδου και των οπαδών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα. Προσπαθήσαμε από την αρχή και πήραμε μία διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και έπρεπε να παλέψουμε. Είχαμε τον Ταβάρες σε πολύ καλή μέρα αμυντικά. Είμαι χαρούμενος με τη νίκη και με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα».

Για τις διαφορές του Παναθηναϊκού σε σχέση με πέρσι: «Τώρα προσπαθούν να χτίσουν την ομάδα και ψάχνουν τα πατήματά τους. Νομίζω ότι έχουν τα πόιντ γκαρντ που θέλει ο Ράντονιτς και σήμερα έλειψε ο Γουόλτερς να δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι μία πολύ ομάδα, την περασμένη σεζόν υπέφεραν, αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά, ειδικά στο ΟΑΚΑ».

Για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας του: «Για εμένα και τους παίκτες είναι σημαντικό να κερδίζεις παιχνίδια γιατί κερδίζεις χρόνο και δεν βιάζεσαι. Θέλουμε χρόνο να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες όπως ο Χεζόνια και ο Μούσα, αλλά και ο Κορνελί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x