Euroleague

Μάτσβαν: «Από τους κορυφαίους στην Ευρωλίγκα Σπανούλης και Πρίντεζης»

Ο περιορισμός των Σπανούλη και Πρίντεζη αποτελεί αναγκαία συνθήκη για να διεκδικήσει η Αρμάνι κάτι καλό στο ΣΕΦ την Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μίλαν Μάτσβαν.

Να σταματήσει τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργη Πρίντεζη είναι υποχρεωμένη η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης, αν θέλει να παλέψει για τη νίκη, όπως δήλωσε ο Μίλαν Μάτσβαν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης και έχει σκληρό χαρακτήρα που οφείλεται στους ηγέτης του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα πάμε στο ΣΕΦ έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες, είναι οι παίκτες "κλειδιά". Θα δώσουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο», τόνισε ο Σέρβος σέντερ.

Όσο για το 2/2 της ομάδας του, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε την Νταρουσάφακα. Μία σκληρή αντίπαλο που έχει στόχο τα play offs. Έχουν πολύ ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή. Οι νίκες τις πρώτες αγωνιστικές είναι σημαντικές γιατί μας έδωσαν σημαντική ψυχολογία εν όψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε ικανοποιημένοι και θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x