Euroleague

Μέικον: «Αν μείνουμε ενωμένοι θα βρούμε τι φταίει στον Παναθηναϊκό»

Κάλεσμα για ψυχραιμία και ενότητα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει επιτέλους τι φταίει και να το διορθώσει, απηύθυνε ο Ντάριλ Μέικον μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις κι εν όψει Μπάγερν.

Μόνο ενωμένος και με παραπάνω προσπάθεια θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βρει το φως στο τούνελ στο οποίο έχει μπει, όπως τόνισε ο Ντάριλ Μέικον στον απόηχο της νέας ήττας για την Ευρωλίγκα, από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βρούμε λύση γρήγορα. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και θα βρούμε τι φταίει και ομαδικά αλλά και προσωπικά».

Για το κατά πόσο είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός να βρει αγωνιστικά τη λύση, είπε: «Δεν είναι τόσο δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι κάτι που είναι κομβικό. Κάτι που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα και σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στις νίκες, αλλά και στις ήττες και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Τέλος, για το ματς της Πέμπτης στο Μόναχο είπε: «Ξέρουμε ότι τους αρέσει να δημιουργούν καταστάσεις miss match, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε στο παρκέ και κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε και σήμερα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχει και πολύ σημασία το σκάουτινγκ. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x