Euroleague

«Μέλι» για Ολυμπιακό από Γκονζάλεθ και Τίμαν

Ο προπονητής της Άλμπα, Ίσραελ Γκονζάλεθ, και ο Γιοχάνες Τίμαν, έπλεξαν το εγκώμιο του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Για το καλύτερο δυνατό από τη θέση του… αουτσάιντερ θα παλέψει η Άλμπα απέναντι στον Ολυμπιακό την Τρίτη στο ΣΕΦ, όπως τόνισαν ο προπονητής, Ίσραελ Γκονζάλεθ και ο Γιοχάνες Τίμαν.

«Ο Ολυμπιακός είναι μάλλον η καλύτερη αμυντική ομάδα της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή. Έχουν παίξει πολύ καλά στη διάρκεια ενός δύσκολου προγράμματος. Επιπλέον, είναι πάντα πολύ δυνατοί στην έδρα τους. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μοιράσουμε καλά την μπάλα και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια», τόνισε.

Ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ της ομάδας, Γιοχάνες Τίμαν, τόνισε: «Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού. Ελπίζω να έρθουν πολλοί στο γήπεδο και να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς θα είμαστε το αουτσάιντερ. Όμως παίξαμε καλά με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι στο τελευταίο ματς παιχνίδι και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x