Euroleague

Μεσίνα: «Μαζί με τη Ρεάλ η καλύτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός-Ντροπιαστική η εικόνα μας»

Ο Έτορε Μεσίνα αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και κατακεραύνωσε την Αρμάνι Μιλάνο.

Σκληρά λόγια για την Αρμάνι Μιλάνο και αποθεωτικά για τον Παναθηναϊκό AKTOR από τον Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συντριβή με 79-62 στο ΟΑΚΑ.

«Συγχαρητήρια στον Εργκίν και την ομάδα του. Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο παρκέ. Η έλλειψη ανταγωνιστικότητας από μέρους μας ήταν ντροπιαστική και γι’ αυτό απολογούμαι, πρώτα από όλα στον ιδιοκτήτη μας και μετά στους φιλάθλους μας. Δεν παλέψαμε με τον Λεσόρ κάτω από το καλάθι και τον Ερνανγκόμεθ στην περιφέρεια. Αντιδράσαμε με πολύ αδύναμο τρόπο. Θα μιλήσουμε και θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

«Όταν προσπαθείς να επανεντάξεις παίκτες από τραυματισμούς, όλοι πρέπει να κάνουν προσπάθεια. Δεν μπορείς να αρχίζεις από την επίθεση, αλλά από την άμυνα. Στην πρώτη περίοδο δεχτήκαμε 10 πόντους στον αιφνιδιασμό. Για μένα αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι μαζί με τη Ρεάλ οι καλύτερες ομάδες, βγάζουν τρομερή ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση. Δεν μπορούμε να ερχόμαστε και να προσπαθούμε μόνο στην επίθεση, γιατί θα ντροπιαστείς αμυντικά. Ελπίζω να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο», πρόσθεσε ο Έτορε Μεσίνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x