Με την παρουσία του κόσμου θα διεξαχθεί το τουρνουά της Ευρωλίγκας στη Βαλένθια (15-16/9), που συμμετέχει και Ολυμπιακός.
Έπειτα, λοιπόν, από περίπου έξι μήνες η «Φοντέτα» θα ανοίξει τις πόρτες της και βάσει του προγραμματισμού από τους διοργανωτές θα επιτραπεί η είσοδος σε 400 άτομα.
Ο πρώτος ημιτελικός του τουρνουά είναι αυτός ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη Βιλερμπάν, την Τρίτη (15/9) και θα ακολουθήσει εκείνος ανάμεσα στις «νυχτερίδες» και την Μπάγερν Μονάχου.
Ο Τζάουμε Πονσαρνάου δεν υπολογίζει στους Κλέμεν Πρέπελιτς και Βάνια Μαρίνκοβιτς, αλλά από την άλλη αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε φιλικό με τη νέα του ομάδα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






