Euroleague

Μιγιάτοβιτς: «Είχαμε ενέργεια για 40’»

Στην ενέργεια στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια απέδωσε την άνετη νίκη της Αναντολού Εφές επί του Ολυμπιακού ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της Εφές Αναντολού για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, θεωρεί πως έλεγξαν την αναμέτρηση κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα, στάθηκε στην ευστοχία στα τρίποντα που τους έδωσε τον απαραίτητο ρυθμό και στην επιθετική άμυνα που έπαιξαν και στα μεγάλα σουτ του Πλάις.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, να πω ότι ήταν ένας φοβερός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που έδειξαν την απαραίτητη ενέργεια για 40’, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή κι εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε σε όλη τη διάρκεια το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για την προετοιμασία του παιχνιδιού.

Η ευστοχία μας από το τρίποντο "άνοιξε" το παιχνίδι κι έδωσε πιο γρήγορο ρυθμό. Αυτός που μας χαρακτηρίζει είναι η ενέργεια στην άμυνα. Οι παίκτες ήταν αρκετά επιθετικοί στην άμυνα, γεγονός που τους έδωσε ρυθμό στην επίθεση, για αυτό έβαλαν και μεγάλα σουτ.

Δεν εκπλαγήκαμε με τα σουτ του Πλάις. Ο Τιμπόρ είναι από τους καλύτερους σέντερ με τρίποντο στην Euroleague. Βρήκαμε τεράστια αυτοπεποίθηση μέσω των σουτ και φυσικά βγάλαμε τεράστια ενέργεια στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x