Euroleague

Μιλουτίνοφ: «Δεν πρέπει να απογοητευτούμε - Να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο στόχο»

Στην ανάγκη του Ολυμπιακού να κοιτάξει μπροστά, στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Final 4 της Ευρωλίγκας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Απογοητευμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας που διεξάγεται στο Βερολίνο, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στάθηκε στην ανάγκη των «ερυθρόλευκων» να κοιτάξουν μπροστά έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τον επόμενο στόχο τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του φίλους της ομάδας για την στήριξή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος σέντερ:

«Είναι πολύ σκληρό. Αρχίσαμε πραγματικά άσχημα το παιχνίδι. Η Ρεάλ έπαιξε φανταστικά, έδειξε όλη τη σεζόν τι μπορεί να κάνει κι όταν επιτρέπεις σε μια τέτοια ομάδα να βρει τέτοιον ρυθμό, είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψεις. Το παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε την ανατροπή. Έχω ένα μικρό σκίσιμο στο σαγόνι από κάποιο χτύπημα, έκανα κάποια ράμματα.

Είχαμε πει ότι το να προσπαθήσεις να επιστρέψεις σε έναν αγώνα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο. Μετράμε αντίστροφα για τον επόμενο αγώνα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που συνέχισε να μας χειροκροτεί»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x