Euroleague

Μιλουτίνοφ στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν είμαι κ...μπαράς, μόνο τον Ολυμπιακό έχω στο μυαλό μου»

Πολύ κεφάτος ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στις δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την καλή του εμφάνιση που συνοδεύτηκε με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Κεφάτος και εκτός παρκέ ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στις δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος σέντερ τόνισε πως όλοι όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν καλά, ενώ αναφορικά με τον ίδιο είπε πως απολαμβάνει το μπάσκετ στην ομάδα του Πειραιά, ξεκαθαρίζοντας πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος και λέγοντας χαριτολογώντας -και στα ελληνικά- ότι δεν είναι... κ...μπαράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί μας βάζει σε τροχιά πρόκρισης. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κρατήσαμε την Μπαρτσελόνα στους 60 πόντους. Όλοι έπαιξαν καλά σήμερα, ακόμη και εκείνοι που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε δυο ημέρες. Πρέπει να ξεκουραστούμε, καθώς τα δώσαμε όλα σήμερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο: «Πνευματικά δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην άμυνα ήμασταν καλοί και έτσι μείναμε στο παιχνίδι. Εκεί, είχαμε ένα καλό μομέντουμ, πήραμε τον έλεγχο και φτάσαμε στη νίκη».

Για την προσωπική του απόδοση και αν νιώθει ότι αυτή είναι η τελευταία του χρονιά στην Ευρώπη: «Το απολαμβάνω πολύ που παίζω στον Ολυμπιακό. Μόνο τον Ολυμπιακό σκέφτομαι, καθώς είμαι αφοσιωμένος. Δεν είμαι κ...μπαράς (σ.σ. το είπε ελληνικά χαριτολογώντας), καθώς μόνο τον Ολυμπιακό σκέφτομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x